Los tres niveles del horóscopo

4.9.18

Taller d'Astrologia Esotèrica (Barcelona 2018)
Curso impartido en Barcelona:

"L’astrologia esotèrica i les seves claus psicològiques"

Hola Amics, des d'aquest blog i en col·laboració amb l’associació “Amics de l’Índia*(Barcelona) us proposem participar d’un nou taller d’ASTROLOGIA ESOTÈRICA inspirat en les ensenyances que el Mestre Tibetà exposa  en el llibre Astrologia Esotèrica d’Alice Bailey. Unes ensenyances que posen el seu èmfasi en l’aspecte esotèric del horòscop i no en l’exotèric, és a dir, en les causes i no en els resultats, en el significat subjectiu que s’amaga darrere del fet objectiu.
Tanmateix no renunciarem a l’astrologia clàssica sinó que més bé l’enriquirem amb la proposta de noves regències, nous conceptes, noves idees, noves formes d’encarar la comprensió dels símbols astrològics i els seus efectes energètics a través dels nous patrons psicològics que emergeixen en la consciència gràcies a la percepció, cada cop més conscient, que aquesta te de l’aspecte Ànima. 
L’Ànima com la Consciència que es descobreix a si-mateixa a través de la nova relació que Ella proposa envers la seva germana: la personalitat. Ànima versus Personalitat entesa com una dualitat inspiradora i creadora.
Procurarem d’entendre l’Astrologia de l’Ànima com el camí que utilitza les energies implicades com a eines pel creixement del “món” intern i que a ben segur, amb el temps, es mostrará  reflectit en el món extern.
El responsable del Grup d’Estudis seré jo mateix, en  David, astròleg i estudiant des de fa molts anys de l’astrologia esotèrica proposada pel Mestre Tibetà. 

Animeu-vos i apunteu-vos-hi!!.
Per mes informació piqueu els següents links:

Fins aviat!!
"La astrología esotérica y sus claves psicológicas"
Hola Amigos, desde este blog y en colaboración con la asociación “Amigos de la India* de Barcelona os invitamos a participar de un nuevo curso ASTROLOGÍA ESOTÉRICA basado en las enseñanzas que el Maestro Tibetano nos da en el libro Astrología Esotérica de Alice Bailey. Unas enseñanzas que ponen su énfasis en el aspecto esotérico del horóscopo y no en el exotérico, es decir, en la causas y no en sus efectos, en el significado subjetivo que se amaga tras el hecho objetivo.


Para ello no renunciaremos a la astrología clásica sino que más bien la enriqueceremos con nuevas regencias, nuevos conceptos, nuevas ideas, nuevas formas de enfocar los símbolos astrológicos y sus efectos energéticos a través de los nuevos patrones psicológicos que emergen en la conciencia tras la percepción (cada vez mas consciente) que ésta, la conciencia,  adquiere del aspecto Alma.


El Alma como la Conciencia que se descubre a sí-misma gracias a la nueva relación que Ella-misma propone para con Su hermana la personalidad. Alma versus Personalidad entendidas como dualidad inspiradora y creadora.

Trataremos de entender la Astrología del Alma como el camino que utiliza las energías implicadas como herramientas para el crecimiento del “mundo” interno, un crecimiento que a bien seguro con el tiempo se mostrará reflejado en el “mundo” externo.
El responsable del Grupo de estudios seré yo, David, astrólogo y estudiante desde hace muchos años de la Astrología Esotérica propuesta por el Maestro Tibetano.

Os animamos a apuntaros!!, para más información del contacto a seguir picar los siguientes links:

Hasta pronto!!

*Asociación Amigos de la India
L’associació Amics de l’Índia es el lloc on el nostre estimat Vicenç Beltran Anglada va oferir gran part de les seves conferencies a Barcelona i des de aquest blog aprofitem per donar les gracies als responsables actuals de l’Associació per deixar-nos participar de tan emblemàtic (jo diria màgic i espiritual) espai.
Gracies!


No hay comentarios:

Publicar un comentario